Ponta a anunţat înscrierea lui Georgică Severin în PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, înscrierea în partid a fostului senator PDL Georgică Severin, acesta din urmă argumentându-şi alegerea prin democraţia din PSD.

29 afișări
Imaginea articolului Ponta a anunţat înscrierea lui Georgică Severin în PSD

Ponta a anunţat înscrierea lui Georgică Severin în PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ponta a spus că Georgică Severin s-a înscris în PSD, după ce a primit acceptul organizaţiei de Prahova a partidului.

Preşedintele PSD a apreciat că înscrierea în partid a ambilor senatori ex-PDL de Prahova - Georgică Severin şi Iulian Bădescu - "demonstrează că acolo este ceva foarte putred".

Fostul senator PDL, prezent la conferinţa care a urmat şedinţei BPN, a declarat că a ales PSD pentru că apreciază că în acest partid gradul de democraţie este cel mai ridicat.

"În momentul actual, prioritatea numărul unu a politicienilor români este aceea de a nu permite ca această criză economică, care există indiferent de dorinţa noastră sau nu, să fie folosită ca un pretext pentru instaurarea unui regim autoritar, a unui regim de dictatură, pe care vedem foarte clar că, sub o formă sau alta, preşedintele Băsescu îl favorizează ca să nu spun mai mult", a mai afirmat Severin.

Senatorul Georgică Severin şi-a anunţat demisia din PDL în 24 august, menţionând atunci că urma să activeze ca independent.

La moţiunea de cenzură dezbătută la finalul sesiunii parlamentare precedente, Georgică Severin a fost unul dintre parlamentarii PDL care au votat în favoarea acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici