Ponta: Afirmaţia lui Băsescu, cum că USL ar exercita presiuni, este aberantă şi neserioasă

Afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu că USL ar exercita presiuni asupra Justiţiei şi Serviciilor este una neserioasă şi reprezintă o declaraţie aberantă, care nu ar trebui să fie luată de nimeni în serios, susţine liderul USL, premierul Victor Ponta.

360 afișări
Imaginea articolului Ponta: Afirmaţia lui Băsescu, cum că USL ar exercita presiuni, este aberantă şi neserioasă

Victor Ponta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Eu aş face presiuni pe domnul Băsescu să nu mai facă declaraţii absolut aberante. Eu nu-l iau în serios şi sper să nu îl ia nimeni în serios", a spus Ponta la RTV.

El a adăugat că şeful statului se află "într-un fel de campanie" pe care nu o înţelege nimeni.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1TV, că USL exercită o presiune incredibilă pe instituţii, adică pe Justiţie şi Servicii, astfel încât este necesară o iniţiativă care să contrabalanseze această presiune.

El a mai spus că USL doreşte, prin această presiune, să pună instituţiile sub control politic.

Preşedintele a mai declarat că opoziţia, presa, societatea civilă nu pot contrabalansa această presiune a USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici