Ponta: Antonescu a fost lucrat, intoxicat şi manipulat, iar Băsescu este implicat

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că nu ştie dacă retragerea lui Crin Antonescu este definitivă, deoarece nimic nu este definitiv în politică, şi a reluat ideea că acesta ar fi fost "lucrat, intoxicat şi manipulat de nişte oameni care sunt şantajaţi", susţinând că şi Traian Băsescu este implicat

3105 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu a fost lucrat, intoxicat şi manipulat, iar Băsescu este implicat

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă e definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică. Mă uit la faptul ca i s-a pregătit acest lucru. Şi nu de către noi, cei pe care era supărat în ultima perioadă, ci exact de cei pe care i-a crezut apropiaţi. A fost o chestiune lucrată şi era evident că, la un moment, ori se retrage, ori va fi retras pentru a face loc unei scheme la care se lucra demult şi s-a dat ordin pe unitate la toţi comentatorii să o sprijine", a declarat Ponta, la România TV.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu este implicat în acest caz, Ponta a răspuns că da.

"Categoric da. În continuare cred că Antonescu a fost doar intoxicat si manipulat (...) Nu cred că Antonescu a avut de la început acest scenariu în minte. Anul trecut, i-am văzut sfatuitorii, i-am spus de zeci de ori că aceşti oameni sunt mercenari, că l-au distrus şi pe Mircea Geoană şi pe alţii, şi sunt oamenii santajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu", a spus Ponta.

El a mai susţinut că se doreşte un preşedinte fără sprijin politic, astfel încât după plecarea lui Băsescu să se schimbe "doar plăcuţa", Iohannis neavând o bază politică ce poate fi comparată cu a sa sau a lui Antonescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici