Ponta: Antonescu poate fi gelos pe mine. La întâlnirea femeilor democrat-liberale eu am fost principalul subiect

Copreşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, şi-au disputat glumind, luni, după şedinţa conducerii Uniunii, atenţia din partea Organizaţiei de Femei a PDL, care a avut sâmbătă reuniunea Convenţiei Naţionale.

255 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu poate fi gelos pe mine. La întâlnirea femeilor democrat-liberale eu am fost principalul subiect

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Referindu-se la discursurile femeilor democrat-liberale, Ponta a spus: "În sfârşit, şi domnul Antonescu poate fi gelos pe mine".

El a fost întrerupt de Crin Antonescu, care i-a spus: "Sau invers".

Ponta a continuat: "La reuniunea femeilor portocalii am fost principalul subiect, am fost obsesia lor, toate erau obsedate de mine".

Antonescu l-a întrerupt din nou: "Nu toate".

Ponta a reluat: "Dar la mine au fost toate, chiar şi domnul Boc tot femeie portocalie a fost, a vorbit tot despre mine. Nu am înţeles dacă a fost adunarea femeilor pedeliste sau a femeilor portocalii care trebuie să îl înjure pe Victor Ponta".

Numele lui Victor Ponta a fost menţionat în mai multe discursuri rostite sâmbătă la Convenţia Naţională a organizaţiei de femei a PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat sâmbătă că oameni politici slabi îşi iau ca ţintă femei crezând că acestea sunt o pradă uşoară şi că Victor Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu înseamnă un atac politic şi că nu poate să stea 4 ani la guvernare fără cei 7 ani de-acasă.

De asemenea, vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, la Convenţia Naţională a organizaţiei de femei a partidului, că, atunci când a pornit în politică, i s-a recomandat să se transforme în "femeia bărbat" pentru a fi credibilă, dar a refuzat deoarece i s-a părut nedrept. Ea a arătat că, după ani de zile, a demonstrat că o femeie "poate munci pe tocuri" şi poate munci dacă merge la coafor. Elena Udrea a spus că "nu multe" dintre femei au luat atitudine atunci când alte femei au fost ironizate de bărbaţi precum Victor Ponta pentru genţi, pantofi, coafor. "Nu multe luăm atitudine când colegele noastre sunt ironizate de bărbaţi precum Victor Ponta pentru lucruri pe care cu siguranţă le regăseşte şi acasă, la soţia lui - pantofi, genţi, coafor. Ok. Femeile merg la coafor! Şi ce dacă? Muncim mai puţin din cauza asta?", a spus Udrea, fiind aplaudată de participante.

Premierul Emil Boc a făcut sâmbătă o comparaţie între măsurile luate de Guvern şi operaţia pe care un medic o face pentru extirparea unei tumori, arătând că Victor Ponta şi Crin Antonescu au propus aplicarea morfinei până când tumoarea devine inoperabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici