Ponta anunţă că va participa în acest an la Raliul Sibiului

Premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează ca anul acesta să participe la Raliul Sibiului, inclus în Campionatul European, deoarece consideră că astfel va atrage atenţia asupra României şi va promova inclusiv zona în care va fi organizată acea cursă.

232 afișări
Imaginea articolului Ponta anunţă că va participa în acest an la Raliul Sibiului

Ponta anunţă că va participa în acest an la Raliul Sibiului (Imagine: Sebastian Sacau / MediafaxFoto)

El a arătat că îi lipsesc cursele de raliu de când a preluat funcţia de prim-ministru.

"Mor de lipsă, la modul serios, nu o spun cu ironie. Sigur că am fost şi m-am uitat la colegi de-ai mei anul trecut, o să merg şi anul ăsta, dar anul ăsta o să şi particip la un raliu, pentru că este singurul raliu inclus în Campionatul European şi care se întâmplă în România. Sunt convins că, în acest fel, o să atrag mai mare atenţia asupra României - se transmite pe Eurosport - şi, chiar dacă unii mă vor înjura, important este că foarte mulţi o să afle că în România este un raliu, într-o zonă superbă, la Sibiu, şi facem şi noi un fel de promovare, aşa, fără frunză ", a spus Ponta la RTV.

Raliul Sibiului, care contează pentru a noua etapă din Campionatul European, este programat pentru perioada 25-27 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici