Ponta: Anunţul privind o eventuală candidatură a mea la Preşedinţie îl voi face la Târgu Jiu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că anunţul privind o eventuală candidatură a sa la Preşedinţie îl va face la Târgu Jiu, oraş care l-a trimis în Parlament.

236 afișări
Imaginea articolului Ponta: Anunţul privind o eventuală candidatură a mea la Preşedinţie îl voi face la Târgu Jiu

Ponta: Anunţul privind o eventuală candidatură a mea la Preşedinţie îl voi face la Târgu Jiu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, sâmbătă, la Târgu Jiu, dacă va candida la Preşedinţie, Victor Ponta a spus că atunci când va lua o decizie o va anunţa în acest oraş, care l-a trimis în Parlament, el fiind deputat de Gorj, în colegiul din Târgu Jiu.

El a precizat că, de altfel, a venit la Târgu Jiu de fiecare dată când au fost alegeri şi că se va afla acolo şi în 24 mai, cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare.

Ulterior, Victor Ponta a participat, alături de mai mulţi miniştri, la un miting electoral la Rovinari, la care au fost prezente câteva mii de persoane.

Ion Călinoiu, vicepreşedinte al PSD la nivel naţional şi preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, i-a spus lui Ponta, în faţa participanţilor la miting, că ar putea face la Cotroceni mult mai mult decât oricine altcineva.

"Puteţi să faceţi mai bine pentru români, pentru România, mai mult decât orice altcineva. Ponta, preşedintele tuturor românilor", a spus Călinoiu, în apaluzele mulţimii, care a scandat "Ponta la Preşedinţie, Băsescu la puşcărie".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici