Ponta: Arafat nu a vrut să fie ministru; sper să îl conving să facă parte şi din viitorul Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că subsecretarul de stat Raed Arafat a acceptat să ocupe postul de ministru al Sănătăţii deşi nu şi-a dorit această funcţie şi a afirmat că speră să reuşească să îl convingă pe acesta să facă parte şi din viitorul Guvern, după alegerile parlamentare.

1131 afișări
Imaginea articolului Ponta: Arafat nu a vrut să fie ministru; sper să îl conving să facă parte şi din viitorul Guvern

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au discutat despre negocierile cu FMI, bugetul pe 2013, fonduri europene şi MCV, dar fără să abordeze şi problema reprezentării României la viitorul Consiliu European, cei doi urmând să aibă o nouă discuţie după ce Ponta va merge la Bruxelles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici