Ponta aşteaptă ca premierii din regiune să facă publicitate pentru Delta Dunării

Premierul Victor Ponta afirmă că este convins că prim-miniştrii din regiune cu care s-a întâlnit, la sfârşitul acestei săptămâni, în Delta Dunării să facă publicitate acestei zone, arătând că i-a plimbat pe aceştia pe canalele Deltei.

716 afișări
Imaginea articolului Ponta aşteaptă ca premierii din regiune să facă publicitate pentru Delta Dunării

NOTĂ: Ponta susţine, în Tulcea, o declaraţie de presă după reuniunea cu premierii din regiune

"Nu am ratat ocazia să le spun că cel mai frumos loc din Europa este Delta Dunării. Nu ştiu dacă i-am convins venind, de dimineaţă, dintr-o excursie de pe o parte din canalele Deltei, sunt însă convins că vor face mai departe, alături de mine, promovarea, publicitate pentru Delta Dunării şi sper, cu voia lor, să putem să-i folosim în acest sens", a spus Ponta, după întâlnirea cu premierii.

Guvernul a anunţat, sâmbătă seara, că premierul Victor Ponta se întâlneşte, în Delta Dunării, cu omologii săi din Moldova, Georgia, Slovacia, Cehia şi Serbia, pentru o reuniune în care discută informal despre subiecte de actualitate de pe agenda europeană şi regională, în special evoluţiile din vecinătatea estică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici