Ponta: Avem CExN joi şi analizăm rezultatele slabe. Nu se impune demisia lui Dragnea sau Firea

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat că a convocat pentru joi o şedinţă a CExN în care vor fi analizate rezultatele slabe ale unor filiale, el arătând că nu se impune demisia lui Liviu Dragnea pentru că nu a scos un scor peste 40% şi nici a preşedintelui PSD Ilfov, Gabi Firea.

1415 afișări
Imaginea articolului Ponta: Avem CExN joi şi analizăm rezultatele slabe. Nu se impune demisia lui Dragnea sau Firea

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

„Unde nu au mers lucrurile bine o să le analizăm, joi avem CExN, însă 16 mandate din 32 e mai mult decât ne-am propus”, a spus Ponta.

Întrebat dacă se impune demisia Gabrielei Firea, Ponta a infirmat.

„Nici vorbă, haideţi să fim serioşi. Noi am câştigat judeţul Ilfov, în acel colegiu domnul Petrache i-a arătat domnului Antonescu ce înseamnă un adevărat baron plin de bani şi sunt convins că domnul Antonescu va lupta cu baronul Petrache”, a spus Ponta.

El a menţionat faptul că singurul judeţ în care PSD nu e pe primul loc este Călăraşi.

„În Călăraşi un alt baron, domnul Flipescu, probabil şi el înfierat de domnul Antonescu, noi am câştigat oraşul, dar pe judeţ, având primarii la dispoziţie, e în faţa noastră cu un procent sau două”, a spus Ponta.

El a arătat că Antonescu a câştigat în doar două judeţe, ”cu doi baroni”.

„Domnul Antonescu a câştigat doar în două locuri cu doi baroni, domnii Filipescu şi Petrache”, a spus Ponta.

Preşedintele PSD a spus că surpriza foarte plăcută pentru el a constat în faptul că PSD e pe primul loc pentru prima dată în istoria sa în Cluj, Arad, Braşov, Oradea, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, şi toate celelelate judeţe din Transilvania.

Întrebat dacă sar impune demisia preşedintelui executiv Liviu Dragnea pentru că nu a reuşit să obţină un scor peste 40%, Ponta a rsăpuns: „Acum ce trebuia, să ia 30 de mandate? 16 din 32 de mandate e peste ce am anticipat, în 2009 am avut zece mandate, şi suntem a patra delegaţie la nivel european în PES”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici