Ponta: Băsescu teleprezidenţiază, în fiecare seară se ocupă de bona mea sau de legi neadoptate

Premierul Ponta a declarat că preşedintele Băsescu a ajuns în situaţia de a "teleprezidenţia", deoarece în fiecare seară apare la televizor şi se ocupă de subiecte precum "bona" familiei premierului sau de legi care nu ajuns încă la el spre promulgare.

165 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu teleprezidenţiază, în fiecare seară se ocupă de bona mea sau de legi neadoptate

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Domnul Băsescu teleprezidenţiază. E în fiecare seară e la televizor, de la Preşedinţie se ocupă ba de bona mea, ba de legi care nu au ajuns la domnia sa. Faptul că mă insultă de fiecare dată îmi face plăcere. Din partea unui personaj ca domnul Băsescu orice cuvinte de laudă mă pun pe gânduri", a declarat, luni, premierul Ponta la B1 TV.

El l-a acuzat pe preşedinte că de 9 ani a blocat o soluţie pentru exploatarea de la Roşia Montană şi acum se opune proiectului "din duşmănie".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, comentând subiectul legat de proiectul de lege care reglementează inclusiv exploatarea de la Roşia Montană, că Victor Ponta trebuie să scape de laşitate şi să mai renunţe la şmecherii pentru a fi prim-ministru.

Preşedintele a mai spus că premierul trebuie să-şi asume responsabilităţi şi să renunţe la "teleguvernare". "El trebuie şi ştie că a fi prim-ministru nu înseamnă a teleguverna, ci înseamnă a guverna", i-a mai transmis Băsescu premierului Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici