Ponta: Comisia Călăraşi va lucra normal în luna ianuarie. Până pe 30 decembrie prezintă planul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după şedinţa BPN al PSD, că membrii Comisiei Călăraşi vor prezenta public până pe 30 decembrie planul de activităţi, urmând ca în luna ianuarie să îşi desfăşoare în mod normal activitatea.

154 afișări
Imaginea articolului Ponta: Comisia Călăraşi va lucra normal în luna ianuarie. Până pe 30 decembrie prezintă planul

Ponta: Comisia Călăraşi va lucra normal în luna ianuarie. Până pe 30 decembrie prezintă planul (Imagine: Vlad Dumitrescu/Mediafax Foto)

"Urmează ca toţi colegii noştri din Comisia de anchetă privind terenurile preşedintelui Băsescu de la Nana să se organizeze, să prezinte public până pe 30 decembrie planul de activităţi al Comisiei în aşa fel încât în luna ianuarie să poată fi desfăşurată activitatea normală a Comisiei", a spus Ponta.

El a arătat că rezultatul comisiei de la Senat privind activitatea CEC va fi avut în vedere la lucrările Comisiei Călăraşi.

"Astăzi înţeleg că subcomisia de la Senat care a lucrat doar pe zona de creditare îşi va face public rezultatul. Aici lucrurile sunt destul de clare şi în mod sigur vor fi avute în vedere la lucrările Comisiei mari", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici