Ponta: Deputaţii PSD vor fi prezenţi, marţi, la legea privind stimulentele, dar nu vor vota

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că deputaţii partidului vor fi prezenţi marţi la votul pentru introducerea stimulentelor în salariu de bază, dar că nu vor vota, susţinând că indiferent de poziţia PSD, legea nu va fi adoptată.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta: Deputaţii PSD vor fi prezenţi, marţi, la legea privind stimulentele, dar nu vor vota

Ponta: Deputaţii PSD vor fi prezenţi, marţi, la legea privind stimulentele, dar nu vor vota (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Unde, în Camera Deputaţilor, cu doamna Roberta Anastase? Păi mergem să furăm ceva cu doamna Anastase? Ştiţi foarte bine că cei de la putere au numărul necesar de voturi. Au votat zilele trecute diverse legi, pe aceasta nu au vrut s-o voteze. Dacă vor într-adevăr şi nu chiulesc de la serviciu, pot să vină să o voteze. Noi vom fi prezenţi, dacă este nevoie de cvorum", a declarat Victor Ponta.

El a menţionat că o ordonanţă de urgenţă îşi produce efecte de la momentul adoptării.

"Este o minciună uriaşă că e nevoie de un alt vot în Parlament. Regret faptul că cei care ar trebuie să dea verdicte corecte în ceea ce priveşte România, mă refer la reprezentantul guvernului Boc la FMI, domnul Tănăsescu, îi păcălesc pe oameni şi le dau impresii proaste. Nu se va întâmpla nimic marţi, putem să votăm 1.000 de legi, Traian Băsescu a spus să se taie veniturile angajaţilor, iar Guvernul Boc va face acest lucru, indiferent de ceea ce votăm şi de poziţia noastră. Cât timp Roberta Anastase este la pupitru, noi nu putem fi complici cu ea", a adăugat Ponta.

El a mai spus că toate măsurile Guvernului Boc sunt greşite.

"Vor să dea înapoi, să dea toţi cei 25% din banii pe care i-au luat. Dar atunci trebuie să plece, pentru că ei au tăiat aceste venituri", a conchis preşedintele PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici