Ponta despre parlamentarii PSD care absentează: Poate le-am făcut rău că i-am făcut parlamentari

Premierul Victor Ponta le-a reproşat, vineri, la Mamaia, tinerilor parlamentari PSD aflaţi la primul mandat, faptul că au absentat de la lucrările Legislativului, el arătând că poate li s-a făcut un rău că au fost făcuţi parlamentari.

163 afișări
Imaginea articolului Ponta despre parlamentarii PSD care absentează: Poate le-am făcut rău că i-am făcut parlamentari

Ponta despre parlamentarii PSD care absentează: Poate le-am făcut rău că i-am făcut parlamentari (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Sunt şi lucruri, aşa, strici politice, sau de partid, pe care la unii dintre dumneavostră, că nu la toţi, că aşa se întâmplă, le-am de reproşat legate în primul rând prezenţă la Parlament şi de activitate parlamentară. Şi nu mă ascund să vă spun, mai ales că de obicei cei vinovaţi sunt cei tineri. Că tot zicem că am adus foarte mulţi tineri, foarte mulţi parlamentari la primul mandat. Mi-au prezentat cei doi lideri situaţia. Cam ăia lipsesc, ăia care sunt la primul mandat şi poate că le-am făcut un rău că i-am făcut parlamentari", a spus Ponta, la reuniune grupurilor politice PSD.

Ponta a spus că e foarte important ca parlamentarii PSD să fie prezenţi la Parlament şi să fie implicaţi atât în activitatea de plen, cât şi în cea de la comisii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici