Ponta evită să spună dacă Geoană îşi menţine colegiul Dăbuleni

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a evitat să precizeze, marţi seară, dacă senatorul independent Mircea Geoană va candida în colegiul său din Dăbuleni, el arătând că nu a avut o nouă discuţie cu acesta şi că ar fi foarte bine dacă fostul lider al social-democraţilor ar candida din partea USL.

322 afișări
Imaginea articolului Ponta evită să spună dacă Geoană îşi menţine colegiul Dăbuleni

Ponta evită să spună dacă Geoană îşi menţine colegiul Dăbuleni (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă poate să spună dacă Geoană va candida în acelaşi colegiu din Dăbuleni, Ponta a răspuns: "Nu, nu pot să vă spun decât că eu cred că e foarte bine să candideze din partea USL".

"Nu am avut până în acest moment o nouă discuţie cu domnia sa, dar e foarte bine să candideze din partea USL", a spus Ponta.

Surse din PSD au precizat pentru MEDIAFAX că actuala conducere a partidului nu agreează o nouă candidatură a lui Geoană în colegiul său din Dăbuleni, propunerea avansată acestuia fiind o candidatură pentru un post de senator, cu susţinerea USL, pe locurile PSD, dar într-un colegiu din Bucureşti, cel mai probabil din Sectorul 5.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, poziţia lui Geoană este de a nu renunţa la candidatura sa în colegiul din Dăbuleni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici