Ponta: Există un conflict politic puternic între mine şi preşedinte. Toate armele sunt pe masă pentru luptă

Premierul Victor Ponta a declarat, într-o întâlnire cu presa străină, că între el şi preşedintele Traian Băsescu există un conflict politic puternic pentru că provin din partide diferite, dar există şi unul personal, pentru că toate "armele sunt pe masă pentru luptă".

484 afișări
Imaginea articolului Ponta: Există un conflict politic puternic între mine şi preşedinte. Toate armele sunt pe masă pentru luptă

Ponta: Există un conflict politic puternic între mine şi preşedinte. Toate armele sunt pe masă pentru luptă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Există un conflict politic puternic între mine şi preşedinte, pentru că venim din partide diferite", a declarat Ponta, , scrie Bloomberg.

El a subliniat că există şi un conflict personal cu şeful statului.

"Există de asemenea şi unul personal, pentru că toate armele sunt pe masă pentru luptă", a mai afirmat şeful Executivului.

Conform Bloomberg, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea a declarat telefonic că Preşedinţia nu are o poziţie oficială cu privire la declaraţiile lui Victor Ponta.

Sursa citată mai precizează că România, unde Guvernul s-a schimbat de trei ori anul acesta, se confruntă cu tensiuni politice accentuate înaintea alegerilor generale, după ce Ponta a fost acuzat de plagiat în cazul tezei sale de doctorat. El l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că s-ar afla la originea acestor acuzaţii, scrie Bloomberg, adăugând că cei doi au şi o dispută cu privire la reprezentarea României la următoarea reuniune a liderilor Uniunii Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici