Ponta: Gabi Szabo nu e doar candidatul PSD, e candidatul tuturor. Toate partidele o vor sprijini

Preşedintele PSD Victor Ponta a participat, luni, la BEJ Ilfov, la depunerea candidaturii Gabrielei Szabo pentru un post de deputat, el arătând că Szabo nu e doar candidatul PSD, ci al tuturor, şi şi-a manifestat convingerea că ea va fi sprijinită de toate partidele şi de toţi alegătorii din colegiu

461 afișări
Imaginea articolului Ponta: Gabi Szabo nu e doar candidatul PSD, e candidatul tuturor. Toate partidele o vor sprijini

Ponta: Gabi Szabo nu e doar candidatul PSD, e candidatul tuturor. Toate partidele o vor sprijini (Imagine: Eugen Gheorghe/Mediafax Foto)

"Am ţinut să fiu aici la depunerea candidaturii pentru că mă mândresc foarte mult ca român, în primul rând, după aceea ca prim-ministru, cu Gabriela Szabo. Cred că este deja un ministru extrem de bun care face cinste României şi va fi un parlamentar care va face cinste României şi îi va reprezenta pe toţi cetăţenii din colegiul său", a spus Ponta.

El şi-a exprimat convingerea că Szabo va fi sprijinită de toate partidele şi de toţi alegătorii din colegiul ilfovean în care aceasta candidează.

"Gabriela Szabo nu e candidatul doar al PSD sau al PC sau al UNPR, e candidatul tuturor şi eu sunt convins că toate partidele şi toţi alegătorii o vor sprijini", a spus Ponta.

El a menţionat că e un lucru bun că mari valori ale României, precum Gabriela Szabo sau Ilie Năstase, care au o voce importantă, se vor putea implica şi politic pentru a influenţa deciziile.

"E o mare şansă pentru România să aibă un parlamentar cum este Gabriela Szabo, e o mare şansă să aibă un parlamentar cum e Ilie Năstase, şi faptul că mari valori ale României se implică, au o voce importantă şi pot să influenţeze deciziile care se iau în ţară e un lucru extraordinar de bun", a spus Ponta.

La rândul său, Gabriela Szabo a precizat, după ce şi-a depus candidatura, că îi mulţumeşte premierului Ponta pentru că a fost prezent la eveniment şi a arătat că îşi doreşte să ducă resposabilitatea funcţiei de ministru şi în Parlament.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parţiale din 25 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici