Ponta: Ideea de a colabora cu UDMR în judeţele unde are o prezenţă semnificativă, perfect posibilă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Oradea, că apreciază drept "posibilă, fezabilă şi de dorit" încheierea unor protocoale de colaborare pe plan local între USL şi UDMR şi în alte judeţe ale ţării, unde Uniunea are o prezenţă semnificativă.

27 afișări
Imaginea articolului Ponta: Ideea de a colabora cu UDMR în judeţele unde are o prezenţă semnificativă, perfect posibilă

Ponta: Ideea de a colabora cu UDMR în judeţele unde are o prezenţă semnificativă, perfect posibilă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Ideea de a colabora pe plan local cu UDMR în judeţele unde Uniunea are o prezenţă semnificativă - şi nu este vorba doar de Satu Mare, ci şi de Cluj, Arad, Timiş, Mureş - din punctul nostru de vedere este perfect posibilă, fezabilă şi de dorit", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Liderul PSD a afirmat, de asemenea, că în judeţul Mureş USL va acţiona astfel încât candidatul PDL să nu mai rămână singur în faţa celui de la UDMR.

"De altfel, cred că într-o zonă, poate cea mai sensibilă din acest punct de vedere, la Târgu Mureş - şi am anunţat asta în numele USL - că ideea de a nu mai avea candidat ca să rămână candidatul PDL singur în faţa celui de la UDMR, nu mai există", a spus Victor Ponta, fără a preciza însă dacă USL va avea la Târgu Mureş candidat propriu, sau dacă va sprijini candidatul UDMR.

În judeţul Bihor, preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR, Alexandru Kiss, şi liderii USL din judeţ au semnat deja, joi, un protocol de colaborare cu o valabilitate până în anul 2016, prin care se obligă să formeze majorităţi în toate consiliile locale din judeţ şi să susţină în plan naţional parteneriatul început la Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici