Ponta: Îmi doresc ca azi Adrian Năstase să fie liber

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că îşi doreşte ca Adrian Năstase să fie liber, să meargă alături de familie, iar perioada "cumplită" prin care acesta a trecut să se încheie în cursul acestei zile.

470 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îmi doresc ca azi Adrian Năstase să fie liber

Ponta: Îmi doresc ca azi Adrian Năstase să fie liber (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu face obiectul întâlnirii noastre de azi, dar nu pot să ignor faptul că aşteptăm cu toţii un verdict al Justiţiei extrem de important pentru noi ca partid şi nu pot să - şi nici nu cred că e cazul - să nu spun că-mi doresc ca azi domnul Năstase să fie liber, să fie alături de familie şi această perioadă cumplită să se încheie azi", a spus Ponta.

El a arătat că social-democraţii nu se pot face că ignoră subiectul eliberării lui Năstase, care este extrem de important pentru care îl apreciază pe Năstase.

"Evident, se vor pronunţa judecătorii, dar suntem la PSD şi nu cred că putem să ne facem că ignorăm ceea ce azi e un lucru extrem de important pentru noi toţi cei care îl apreciem şi ţinem la Adrian Năstase", a mai spus Ponta.

Adrian Năstase a fost adus, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti, care urmează să ia o decizie definitivă privind cererea acestuia de eliberare condiţionată după executarea unei treimi din pedeapsa de doi ani de închisoare primită în dosarul "Trofeul calităţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici