Ponta: În 2014 nu se alege între doi comunişti. Niciun candidat nu a fost securist, ca Băsescu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, celor din TSD, că sunt norocoşi că în 2014 nu trebuie să aleagă la prezidenţiale între doi comunişti, cum a fost cazul în 2004, el precizând că niciunul dintre posibilii candidaţi "nu a fost comunist sau securist, cum a fost domnul Băsescu".

421 afișări
Imaginea articolului Ponta: În 2014 nu se alege între doi comunişti. Niciun candidat nu a fost securist, ca Băsescu

Victor Ponta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Noroc pe voi că sigur nu veţi opta între doi comunişti, va fi o generaţie mai aproape de voi, nu blestemul din 2004", le-a spus Ponta tinerilor.

El a explicat, apoi, că niciun candidat din câţi s-au anunţat, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Elena Udrea "nu au fost comunişti sau securişti, ca Băsescu".

"Niciun candidat din câţi s-au anunţat, domnul Ungureanu, domnul Predoiu, doamna Udrea, niciunul nu a fost comunist sau securist, cum a fost domnul Băsescu. Din punctul ăsta de vedere, e evident că alegerile prezidenţiale vor aduce o schimbare fundamentală. E prima dată după ''89 când nu o să avem pe cineva comunist. Bine, nici Constantinescu nu a fost, domnul Băsescu a fost la securitate şi ţi-e clar că niciunul, ca vârstă, nici domnul Antonescu, domnul Ungureanu, doamna Udrea, domnul Predoiu, eu cu atât mai puţin, nu aveam timp să fim la Anvers în '88 să semnăm angajamente. Din punctul ăsta de vedere le-am spus că sunt norocoşi faţă de mine. Eu m-am trezit cu un preşedinte securist după 1989", a explicat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici