Ponta, în CExN: Să dezavuaţi orice încercare a puterii de a vorbi despre lovitură de stat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în Comitetul Executiv Naţional, că acuzele aduse de putere opoziţiei că ar fi încercat, prin intermediul sindicatelor, o lovitură de stat, sunt iresponsabile.

7 afișări
Imaginea articolului Ponta, în CExN: Să dezavuaţi orice încercare a puterii de a vorbi despre lovitură de stat

Ponta, în CExN: Să dezavuaţi orice încercare a puterii de a vorbi despre lovitură de stat (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta le-a cerut membrilor Comitetului Executiv Naţional să "dezavueze" şi "condamne" orice "încercare iresposabilă" a celor de la putere de a vorbi de lovituri de stat.

"Nu numai că nu am am avut legătură, dar nici nu ştim când se fac manifestări în faţa Palatului Victoria. Faptul că ne-am declarat de acord cu revendicările sindicale e un lucru corect, dar acest mod de a acuza opoziţia de lovituri de stat nu face decât să înteţească conflictele politice", a spus el.

Preşedintele PSD le-a spus preşedinţilor de organizaţii judeţene să sprijine mişcările sindicale din teritoriu, social-democraţii fiind solidari cu protestele sindicatelor, chiar preluând unele din propunerile acestora în programul de guvernare care urmează să fie prezentat la Congresul extraordinar din 16 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici