Ponta: În maxim o lună de la învestitură vom prezenta un audit al situaţiei României

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat luni, după întrevederea cu delegaţia FMI, BM şi CE, că, în maxim o lună de la învestire, Cabinetul său va prezenta un audit al situaţiei reale a României.

767 afișări
Imaginea articolului Ponta: În maxim o lună de la învestitură vom prezenta un audit al situaţiei României

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În maxim o lună de la învestire, Guvernul va prezenta un audit asupra realităţii situaţiei noastre. Nu suntem într-o situaţie atât de fericită. Am văzut semnale că «noi plecăm, dar vă lăsăm cămările pline». Ştiţi că sunt pline de datorii", a spus Ponta.

Tot luni, Ponta declara, după întrevederea cu delegaţia FMI, BM şi CE, că, din cifrele economice din acest moment, există premise pentru revenirea salariilor la nivelul din 2010, el precizând că acest lucru ar presupune o schimbare a ţintei de deficit.

El declara că doreşte ca în prima şedinţă a Cabinetului său, în data de 8 mai, să fie aprobată scrisoarea de intenţie către FMI.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici