Cabinetul Ponta, format din 20 de miniştri, va fi anunţat marţi seară

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat luni că va anunţa lista Cabinetului marţi seară, cei 20 de membri urmând să fie supuşi votului politic al partidelor componente ale USL în cursul zilei de miercuri.

1162 afișări
Imaginea articolului Cabinetul Ponta, format din 20 de miniştri, va fi anunţat marţi seară

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mâine (marţi, n.r.) anunţ Guvernul. Miercuri dimineaţă avem reuniunea CExN – vor fi reuniuni şi la PNL şi PC - pentru a fi dezbătută şi, sper, susţinută această listă a noului Guvern", a spus Ponta.

El a precizat că propunerile de membri ai noului Cabinet vor fi supuse votului politic ale organismelor statutare ale partidelor componente ale USL şi că, imediat după acest vot, va iniţia discuţii cu grupurile parlamentare, cu excepţia PDL, pentru susţinerea în Parlament.

"După votul politic al USL, merg să mă văd cu toate celelate grupuri, mai puţin cu grupul PDL, care a anunţat că nu va susţine acest Guvern. Am discutat să avem aceste întâlniri miercuri", a spus Ponta, care a precizat că Executivul său va avea 20 de membri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici