Ponta: În situaţia în care e PDL, există varianta de a-i lua la pachet sau ca la REMAT, pe piese

Liderul PSD Victor Ponta a fost întrebat ce părere are despre trecerea la PNL a 70 de democrat-liberali din Mehedinţi, el arătând că PNL are dreptul legitim de a se consolida ca principal partid de centru-dreapta şi că, în situaţia în care e PDL, există varianta de a-i lua la pachet sau ca la REMAT.

153 afișări
Imaginea articolului Ponta: În situaţia în care e PDL, există varianta de a-i lua la pachet sau ca la REMAT, pe piese

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu am discutat de multe ori cu domnul Antonescu despre dreptul legitim al PNL de a-şi consolida poziţia de principal, dacă nu unic, dar măcar principal partid de centru-dreapta. Acum, în situaţia în care e PDL, există varianta de a-i lua la pachet sau de a-i lua ca la REMAT, pe piese. Înţeleg că se merge pe sistemul REMAT cu PDL, câte o piesă aici, de care ai nevoie. Aşa încât să nu mă puneţi să plâng de mila PDL, că eu cred că păţesc ceea ce merită pentru ceea ce au făcut în ultimii ani", a spus Ponta.

Întrebat dacă se încearcă ruperea PDL în acest moment, Ponta a răspuns: "Mai există un PDL nerupt sau ce?".

Ponta a mai spus, răspunzând unei alte întrebări, că preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, are tot dreptul să fie nemulţumit de aceste treceri ale democrat-liberalilor la PNL.

"E normal să nu fie mulţumit, din moment ce s-a bătut cu ei în campanie, şi nu s-a bătut, ci i-a bătut. E o realitate politică. E dreptul PNL. E un lucru bun ca în 2016 să avem doar două mari partide importante - UDMR rămâne, sigur - dar e dreptul PNL de a se consolida pe scena de centru-dreapta", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici