Ponta, întrebat de ce i s-a intonat imnul la MAI dacă nu e cea mai înaltă funcţie în stat:O să fiu!

Premierul Victor Ponta, care a participat alături de preşedintele Traian Băsescu la bilanţul Ministerului de Interne pe 2013, a fost întrebat de jurnalişti, la plecare, de ce i s-a intonat şi lui imnul naţional, deoarece nu este cea mai înaltă funcţie în stat, Ponta răspunzând: "O să fiu !".

1088 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat de ce i s-a intonat imnul la MAI dacă nu e cea mai înaltă funcţie în stat:O să fiu!

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Marţi, la prezentarea bilanţului pe anul trecut al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), atât premierul Ponta, cât şi preşedintele Băsescu au fost aşteptaţi, pe rând, de către ministrul de resort, Gabriel Oprea, iar garda de onoare a intonat imnul naţional de două ori, pentru şeful Guvernului şi preşedinte, aceştia sosind la momente diferite.

Întrebat, la plecare, de ce i s-a intonat şi lui imnul naţional, deoarece nu este cea mai înaltă funcţie în stat, Ponta a răspuns zâmbind, înainte să intre în maşină: "O să fiu !".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici