Ponta la Botoşani: Dacă era Boc prin sală nu-l vedeaţi, îi simţeaţi doar coasa pe la picioare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei adunări electorale din comuna botoşăneană Corni, că PSD nu va face la guvernare ceea ce a făcut Guvernul Boc, arătând că dacă era Boc în sală participanţii îi simţeau doar coasa pe la picioare.

39 afișări
Imaginea articolului Ponta la Botoşani: Dacă era Boc prin sală nu-l vedeaţi, îi simţeaţi doar coasa pe la picioare

Ponta la Botoşani: Dacă era Boc prin sală nu-l vedeaţi, îi simţeaţi doar coasa pe la picioare (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Victor Ponta a spus, cu ocazia lansării oficiale a candidatului PSD la funcţia de primar al comunei botoşănene Corni, actualul viceprimar Ilie Oniciuc, că la alegerile parţiale locutorii comunei trebuie să dea semnalul că oamenii gospodari nu se lasă mituiţi electoral şi că nu-i lasă nepedepsiţi pe cei care i-au minţit.

"Trebuie să daţi un semn aici, la Corni, că oamenii gospodari, că oamenii cu probleme, oamenii din viaţa de zi cu zi nu se lasă cumpăraţi, nu lasă nepedepsiţi pe cei care i-au minţit şi cei care le-au făcut rău", a spus Ponta.

El a arătat că atunci când va fi la guvernare PSD nu va face ceea ce face acum Guvernul Boc.

"Uitaţi-vă un pic la mine dacă semăn cu Boc. Dacă era Boc în sală nici nu-l vedeaţi pe aici, îl simţeaţi cu coasa pe la picioare", a declarat Victor Ponta, făcând referire, în mai multe rânduri, la tăierile de salarii şi pensii din ultima perioadă.

Ulterior, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta i-a acuzat pe "verii Flutur" (Cătălin Flutur, primar al municipiului Botoşani şi Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava - n.r.) de faptul că, în timpul campaniilor electorale, aceştia cumpără voturile oamenilor.

"Sunt ticăloşi pentru că dau banii pe care îi fură tot de la noi. Când o să vedeţi un PDL-ist care dă de la el din buzunar să-mi spuneţi. Deocamdată, de la doamna Udrea până la domnii Flutur, că-s doi Fluturi, ca şi lăcustele, sunt mai mulţi şi fluturii în partea asta a Moldovei, dau banii furaţi de la toţi ceilalţi, inclusiv de la dumneavoastră cei care plătiţi taxe", a mai spus Victor Ponta.

La această acţiune electorală au participat câteva zeci de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii politice, dar şi lideri ai partidului, printre care vicepreşedinţii Gheorghe Nichita sau Valeriu Zgonea, preşedintele TSD Nicolae Bănicioiu şi deputatul Viorel Hrebenciuc.

În comuna Corni vor avea loc, în 13 februarie, alegeri parţiale pentru funcţia de primar, după ce, în urmă cu aproximativ o lună, fostul primar Dumitru Miţosu a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici