Ponta, la BVB, despre propria persoană: România chiar are nevoie de un prim-ministru liberal

Guvernul va ajuta în continuare la dezvoltarea pieţei de capital, a afirmat premierul Victor Ponta, la lansarea primei emisiuni de titluri de stat pentru persoanele fizice, el spunând în acest context că România are nevoie de un "prim-ministru liberal", cu referire la propria persoană.

1063 afișări
Imaginea articolului Ponta, la BVB, despre propria persoană: România chiar are nevoie de un prim-ministru liberal

Ponta, la BVB, despre propria persoană: România chiar are nevoie de un prim-ministru liberal (Imaghine: Octav Ganea-Mediafax Foto)

Prezent la Bursa de Valori Bucureşti pentru lansarea primei emisiuni de titluri de stat pentru persoanele fizice, Ponta a asigurat din nou că Guvernul va ajuta în continuare la dezvoltarea pieţei de capital în România, ţinând cont că interesul investitorilor a crescut în ultimii ani.

În acest context, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti, Ludwik Sobolewski, i-a mulţumit premierului pentru sprijinul acordat dezvoltării pieţei de capital, iar Ponta a răspuns, râzând: "Ştiţi, România chiar are nevoie de un prim-ministru liberal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici