Ponta: La nivel naţional USL are 60%, PDL-20%. Nu am putut măsura sociologic frauda

Copreşedintele USL Victor Ponta, a declarat, joi, după ce s-au stabilit candidaţii PSD, PNL şi PC la Consiliile Judeţene şi marile primării, că sondajele USL, pe o medie naţională, creditează Uniunea cu 60% şi PDL cu 20%.

1030 afișări
Imaginea articolului Ponta: La nivel naţional USL are 60%, PDL-20%. Nu am putut măsura sociologic frauda

Ponta: La nivel naţional USL are 60%, PDL-20%. Nu am putut măsura sociologic frauda (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Ponta a spus că media celor 41 de sondaje realizate de PSD şi PNL în fiecare judeţ dă un scor politic în dreptul USL de 60%, calculat după intenţia de vot politic exprimată pentru Consiliile Judeţene.

El a precizat că, potrivit aceluiaşi calcul al mediei sondajelor judeţene, scorul naţional al PDL ar fi de 20%.

"Suntem suficient de realişti să ştim că între sondaje şi ceea ce se va întâmpla în realitate la vot nu va fi acelaşi lucru. Nu putem măsura sociologic frauda pusă în practică de instituţiile PDL şi nici nu putem lua în calcul procentul mare de nehotărâţi, care spun în sondaje că sunt nehotărâţi, dar care ar putea veni la vot când e vorba de soarta României", a declarat Ponta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici