Ponta le cere miniştrilor să îi transmită priorităţile pentru perioada 2015-2016, pe care să le prezinte Parlamentului

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor ca, până la sfârşitul lunii ianuarie, să îi transmită proiectele prioritare avute în vedere pentru perioada 2015-2016, pe care la rândul său să le prezinte Parlamentului, în detaliu, în prima săptămână din februarie.

155 afișări
Imaginea articolului Ponta le cere miniştrilor să îi transmită priorităţile pentru perioada 2015-2016, pe care să le prezinte Parlamentului

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vreau să vă rog pe toţi ca, până la sfârşitul lunii ianuarie, fiecare ministru să prezinte în şedinţa de guvern un material cu priorităţile sale - nu tot ce are de făcut, ci două, trei, cinci priorităţi - pentru 2015-2016, în aşa fel încât, în prima săptămână din februarie, când Parlamentul se întoarce la lucru, să merg împreună cu dumneavoastră să prezentăm Parlamentului - aşa cum am făcut şi în 15 decembrie, dar de data aceasta mult mai detaliat - ce ne propunem pe fiecare domeniu în parte", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern, a cărei deschidere a fost transmisă pentru prima dată pe Youtube.

El a arătat că una dintre priorităţile Guvernului se referă la fondurile europene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici