Ponta: Mobilizăm toate resursele în sprijinul lui Nicolescu şi pentru a ne opune umilinţelor PDL

Conducerea PSD precizează, într-un mesaj adresat organizaţiei Argeş şi semnat de preşedintele formaţiunii, Victor Ponta, că partidul va mobiliza toate resursele de care dispune pentru a-l sprijini pe preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, şi pentru a a se opune "umilinţelor" din partea PDL.

33 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mobilizăm toate resursele în sprijinul lui Nicolescu şi pentru a ne opune umilinţelor PDL

Ponta: Mobilizăm toate resursele în sprijinul lui Nicolescu şi pentru a ne opune umilinţelor PDL (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Conducerea Partidului Social Democrat transmite un mesaj de solidaritate cu membrii organizaţiei PSD Argeş, într-unul din cele mai dificile momente din ultimii ani", se arată în apel.

Liderul social-democrat scrie că PSD este alături de Nicolescu şi îl va sprijini pe acesta în a depăşi situaţia în care se află.

Ponta apreciază, în mesajul său, că este "regretabil că s-a ajuns atât de departe în România şi că un om de onoare şi cu o reputaţie ireproşabilă poate fi în acest mod umilit şi lovit de către instrumentele politice ale PDL".

Preşedintele social-democraţilor consideră că organizaţia PSD Argeş este, în prezent, ţinta unei campanii cu o miză politică evidentă, respectiv aceea de a prelua conducerea Consiliului Judeţean.

"În faţa acestei ofensive, va trebui să rămânem uniţi, să avem încredere unii în alţii şi să rezistăm. Aveţi alături de dumneavoastră întreaga familie a membrilor PSD din toată ţara, şi vă asigur că veţi simţi această solidaritate în acţiunile pe care PSD le va efectua în perioada următoare", explică Ponta.

El mai spune că Partidul Social Democrat va mobiliza toate resursele de care dispune pentru a se opune acestor "umilinţe" şi pentru a-l sprijini pe Constantin Nicolescu. "Nu vom abandona planul pe care îl avem de a realiza opoziţia unită, de a lupta pentru a schimba actuala putere şi de a readuce normalitatea, economia socială şi statul de drept. Vă transmitem tuturor apelul de a rezista şi de a avea încredere - va veni foarte curând vremea când vinovaţii pentru aceste abuzuri şi presiuni vor plăti", se mai arată în mesaj.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, aflat, vineri, la Piteşti, a declarat că PSD cheamă "oamenii din toată ţara" ca în ziua în care se va judeca recursul la decizia de arestare a şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu, să meargă în faţa sediilor PDL şi să ceară să se facă dreptate.

Peste 500 de membri ai PSD Argeş, primari, viceprimari şi consilieri social democraţi, s-au adunat, vineri, în sala Teatrului "Alexandru Davilla" din Piteşti, în semn de solidaritate cu preşedintele organizaţiei, Constantin Nicolescu, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici