Ponta: Nu-mi doresc funcţia de preşedinte al Camerei, dar în viaţă nu faci numai ce-ţi doreşti

Fostul premier Victor Ponta a spus, luni, la Senat că nu îşi doreşte funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar "în viaţă nu faci numai ce-ţi doreşti".

1523 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu-mi doresc funcţia de preşedinte al Camerei, dar în viaţă nu faci numai ce-ţi doreşti

Ponta: Nu-mi doresc funcţia de preşedinte al Camerei, dar în viaţă nu faci numai ce-ţi doreşti

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu preşedintele Partidului Social Democrat despre susţinerea sa la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Victor Ponta a spus că nu şi că nici nu îşi doreşte funcţia, însă "în viaţă nu faci numai ce-ţi doreşti".

Victor Ponta a mai spus că nu îşi doreşte nici să-şi reia postul de preşedinte al partidului.

O decizie privind revocarea lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar putea fi luată abia după alegerile locale, deputaţii fiind în campanie electorală. Decizia ar urma să fie luată în baza modificărilor aduse regulamentului, săptămâna trecută.

Comisia pentru regulament a Camerei Deputaţilor a decis marţi ca revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor să se facă la solicitarea grupului care l-a propus, iar membrii Biroului Permanent, inclusiv preşedintele, să îşi piardă automat funcţiile odată cu pierderea sprijinului politic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici