Ponta: Obiectivul USL e să obţinem jumătate plus unu din mandate

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, că obiectivul USL este de a obţine jumătate plus unu din mandatele viitorului Parlament, el arătând că acest obiectiv este nu doar posibil ci şi foarte probabil şi că obţinerea sa îl va împiedica pe Traian Băsescu să repete scenariile din 2004 şi 2008.

209 afișări
Imaginea articolului Ponta: Obiectivul USL e să obţinem jumătate plus unu din mandate

Ponta: Obiectivul USL e să obţinem jumătate plus unu din mandate (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Când am constituit USL, am avut ca obiectiv fundamental să obţinem jumătate plus unu din numărul de mandate din Parlament, pentru a împiedica orice posibilitate pentru preşedintele Traian Băsescu de a repeta scenariul 2004 şi 2008, când nu a existat o alianţă sau un partid politic cu majoritate absolută şi a avut ocazia să facă jocuri politice de culise, la care se pricepe foarte bine", a spus Ponta.

El a precizat că obiectivul de a obţine jumătate plus unu din mandate e în mod realist un obiectiv nu doar posibil, ci şi foarte probabil, arătând că orice mandat în plus va ajuta USL să aibă stabilitate politică şi guvernamentală şi să pună în aplicare modificarea Constituţiei.

"Vreau să fac apel către toţi românii să vină la vot. E cel mai important vot din ultimii 20 de ani şi poate reprezenta o ruptură clară faţă de regimul Traian Băsescu şi regimul PDL şi un nou început pentru România. Pe 9 decembrie pentru USL este ziua adevărului, este testul cel mai important pe care trebuie să-l trecem alături de cetăţeni", a spus Ponta.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici