Ponta se duce la Educaţie pentru o discuţie cu ministrul interimar privind Bacalaureatul

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, la Ministerul Educaţiei, pentru a avea cu ministrul interimar Liviu Pop o discuţie legată de organizarea examenului de Bacalaureat din acest an.

115 afișări
Imaginea articolului Ponta se duce la Educaţie pentru o discuţie cu ministrul interimar privind Bacalaureatul

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Miercuri, premierul a afirmat că "Guvernul Boc şi-a bătut joc de finanţarea bacalaureatului, tăind banii profesorilor".

"Trebuie să vedem ce putem repara din ceea ce şi-a bătut joc guvernul Boc", i-a spus Ponta ministrului interimar Liviu Pop, în faţa jurnaliştilor, la începutul şedinţei de guvern.

Fostul ministru Cătălin Baba a spus însă că premierul este, "din nou, corigent la Educaţie" când afirmă că guvernul Boc a tăiat banii profesorilor responsabili de examenul de bacalaureat, precizând că sumele respective sunt aceleaşi din 2009, când ministru al învăţământului era de la PSD.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici