Ponta şi Nuland au discutat despre Parteneriatul România-SUA şi coaliţia împotriva Statului Islamic

Premierul Victor Ponta, aflat în SUA cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, s-a întâlnit cu Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, cu care a discutat despre consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii.

813 afișări
Imaginea articolului Ponta şi Nuland au discutat despre Parteneriatul România-SUA şi coaliţia împotriva Statului Islamic

Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guvernul precizează, într-un comunicat, că a fost discutată şi modalitatea concretă de sprijin din partea României pentru coaliţia internaţională împotriva grupării Statul Islamic.

"Victor Ponta a condamnat ferm şi fără echivoc actele de teroare comise de ​gruparea Statul Islamic, fiind nevoie de eforturi coordonate la nivel regional şi internaţional pentru eradicarea acestei organizaţii care atentează grav la stabilitatea şi securitatea regiunii", se afirmă în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici