Vicepremierul chinez Zhang Gaoli vine la Bucureşti. Ponta: Regret că nu voi fi acolo, pentru a vă întâmpina personal

Vicepremierul chinez Zhang Gaoli va veni la Bucureşti în această săptămână, premierul Victor Ponta, aflat la New York, spunându-i acestuia, într-o discuţie oficială, că regretă faptul că nu va fi în ţară pentru a-l întâmpina personal, dar că vicepremierul Liviu Dragnea îl aşteaptă.

1094 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul chinez Zhang Gaoli vine la Bucureşti. Ponta: Regret că nu voi fi acolo, pentru a vă întâmpina personal

Vicepremierul chinez Zhang Gaoli (ImagineL Mediafax Foto/AFP)

Ponta şi Gaoli au avut o întrevedere în Statele Unite, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

"Sunt foarte fericit că veţi vizita ţara mea, dar îmi pare foarte rău că nu voi fi acolo, pentru a vă întâmpina personal. Să fiţi sigur, însă, că vicepremierul Liviu Dragnea şi preşedintele Parlamentului vă aşteaptă şi sunt sigur că veţi avea o vizită de succes", i-a spus Ponta vicepremierului chinez, în timpul discuţiei.

La New York, Ponta a avut o întâlnire şi cu preşedintele Turciei, Recep Erdogan, în programul de marţi fiind prevăzută şi participarea la recepţia oferită de preşedintele SUA, Barack Obama, şi prima doamnă în onoarea şefilor delegaţiilor participante la Adunarea Generală a ONU.

Premierul Victor Ponta se află în Statele Unite aleAmericii, în perioada 23-26 septembrie, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, prilej cu care se va întâlni şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti, precum şi cu directori ai companiilor americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici