Ponta: Solicitarea PDL de revocare a lui Geoană este neconstituţională

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declară că solicitarea PDL de declanşare a procedurilor de suspendare a lui Mircea Geoană de la conducerea Senatului este nu numai neconstituţională, ci şi contrară Regulamentului acestei Camere.

16 afișări
Imaginea articolului Ponta: Solicitarea PDL de revocare a lui Geoană este neconstituţională

Ponta: Solicitarea PDL de revocare a lui Geoană este neconstituţională (Imagine: Adi Piclisan ?mediafax Foto)

Ponta precizează, într-o declaraţie remisă, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Mircea Geoană a aplicat Regulamentul Senatului şi a dorit să împiedice "un abuz" al PDL în favoarea aliaţilor lor independenţi.

"Constat încă o dată că, pentru interesele de susţinere a Guvernului de către independenţi, PDL le oferă acestora funcţii importante, avantaje şi chiar încălcări de regulamente. Ne vom bate, alături de Mircea Geoană, pentru respectarea votului politic dat de cetăţenii României în 2008, vot prin care funcţia de preşedinte al Senatului a revenit Partidului Social Democrat", adaugă Victor Ponta.

Ponta solicită puterii "să lase presiunile parlamentare şi să-şi folosească majoritatea pentru promovarea unor acte normative care să pună capăt crizei economice şi să ofere măsurile sociale atât de aşteptate de populaţia României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici