Ponta spune că este posibil să efectueze o remaniere, după analiza miniştrilor din luna august

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că este posibil să efectueze o remaniere guvernamentală după analiza activităţii miniştrilor PSD, programată pentru sfârşitul lunii august, susţinând totodată că la acest moment nu are în vedere un anumit ministru care să fie înlocuit.

504 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că este posibil să efectueze o remaniere, după analiza miniştrilor din luna august

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Întrebat la RTV dacă este posibil ca, după analiza de la finele lunii august, să efectueze o remaniere, premierul a răspuns afirmativ.

"Este posibil, dar nu am în vedere un ministru anume", a spus Ponta.

El a precizat totodată că eventuale nemulţumiri legate de activitatea miniştrilor PNL i le va trimite preşedintelui Crin Antonescu, înainte de a decide schimbarea.

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că la sfârşitul lunii august vor fi convocate BPN, CExN şi grupurile parlamentare pentru a face analiza activităţii miniştrilor PSD, a secretarilor de stat, a şefilor de autorităţi şi agenţii precum şi a celor care ocupă funcţii în conducerea Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici