Ponta spune că nu a primit încă mandat de la Băsescu pentru a reprezenta România la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat că nu a primit încă, până duminică, un mandat din partea preşedintelui Traian Băsescu pentru Consiliul European privind agenda digitală, programat pentru finele săptămânii viitoare, dar că intenţionează să meargă la Bruxelles, pentru reuniunea socialiştilor europeni.

585 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că nu a primit încă mandat de la Băsescu pentru a reprezenta România la reuniunea CE

Ponta spune că nu a primit încă mandat de la Băsescu pentru a reprezenta România la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu un mandat de participare pentru Consiliul European privind agenda digitală.

El a apreciat totodată că, după vizita pe care o va efectua în Statele Unite ale Americii, se va opri şi la Bruxelles.

Premierul se va afla în vizită oficială în SUA în perioada 21-23 octombrie.

În intervalul 24-25 octombrie, la Bruxelles, va fi organizat Consiliul European în care se va discuta şi despre agenda digitală şi modul în care pot fi înregistrate progrese către finalizarea pieţei unice digitale până în 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici