Ponta spune că PSD nu va cere şi nici nu va iniţia revocarea lui Antonescu de la şefia Senatului

PSD nu va cere şi nici nu va iniţia revocarea liderului PNL, Crin Antonescu, din funcţia de preşedinte al Senatului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

108 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că PSD nu va cere şi nici nu va iniţia revocarea lui Antonescu de la şefia Senatului

Ponta spune că PSD nu va cere şi nici nu va iniţia revocarea lui Antonescu de la şefia Senatului (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Noi nu vom cere revocarea domniei sale, a fost ales ca preşedinte al Senatului ca reprezentant al USL şi noi nu vom cere şi nu vom iniţia revocarea domniei sale", a spus Ponta.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că nu are niciun motiv să se cramponeze de funcţia de preşedinte al Senatului şi să facă "nişte spectacole de genul celor făcute de Mircea Geoană", el arătând că va comunica decizia sa în această privinţă când se va pune "oficial" problema.

El a spus că nu se cramponează de funcţie, dar a arătat că nici nu demisionează întrucât nu are niciun motiv să o facă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici