Ponta: Sunt invidios pe Corlăţean, toată viaţa mi-am dorit să fiu ministru al Justiţiei

Premierul Victor Ponta afirmă că este invidios pe Titus Corlăţean, pentru că acesta ocupă postul de ministru al Justiţiei, arătând că toată viaţa sa şi-a dorit să ocupe şi el acest portofoliu ministerial, lucru care însă nu se va întâmpla niciodată.

533 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sunt invidios pe Corlăţean, toată viaţa mi-am dorit să fiu ministru al Justiţiei

Titus Corlăţean (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt invidios pe Titus, toată viaţa mi-am dorit să fiu ministru al Justiţiei şi nu o să fiu niciodată. Asta e viaţa", a spus Ponta, aflat la Ministerul Justiţiei pentru o întâlnire pe tema Strategiei Naţionale Anticorupţie.

Actualul premier şi-a dorit ca în Guvernul PDL-PSD, condus de Emil Boc din 2009, să ocupe un post de ministru al Justiţiei, dar pe această funcţie a fost menţinut Cătălin Predoiu, iar Ponta a primit postul de ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici