Ponta: Tăriceanu e singurul reprezentant al dreptei în campania prezidenţială

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că singurul reprezentant al dreptei în campania pentru prezidenţiale este Călin Popescu-Tăriceanu, în timp ce el reprezintă centru-stânga, şi a susţinut că ceilalţi candidaţi, respectiv Macovei, Udrea şi Iohannis, îl reprezintă pe Traian Băsescu.

852 afișări
Imaginea articolului Ponta: Tăriceanu e singurul reprezentant al dreptei în campania prezidenţială

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze o posibilă candiatură a Elenei Udrea la prezidenţiale, Ponta a răspuns: „Nu pot decât să urez succes, ca să citez din doamna Firea, candidatului unic al dreptei, domnul Iohannis, doamna Macovei, doamna Udrea, cine mai e, că mai sunt câţiva...treaba lor ce fac”.

„Ideea e următoarea: există în România în acest moment un singur reprezetant în campania prezidenţială al dreptei, şi acela este domnul Tăriceanu. Eu sunt reprezentant al centru-stânga, iar ceilalţi sunt reprezentanţii domnului Băsescu. Ce vor decide oamenii? Probabil dreapta – domnul Tăriceanu, sau stânga – eu”, a adăugat Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici