Ponta: Unicele calităţi ale lui Lăzăroiu - este obedient şi fără scrupule

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că singurele argumente pentru numirea lui Sebastian Lăzăroiu ca ministru al Muncii sunt că acesta este obedient şi lipsit de scrupule.

449 afișări
Imaginea articolului Ponta: Unicele calităţi ale lui Lăzăroiu  - este obedient şi fără scrupule

Ponta: Unicele calităţi ale lui Lăzăroiu - este obedient şi fără scrupule (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că Sebastian Lăzăroiu nu are nicio legătură cu Ministerul Muncii decât aceea de a fi "pe o listă a oamenilor care îi plac lui Băsescu".

"Domnului Băsescu i-au plăcut întotdeauna oamenii obedienţi şi cei fără scrupule. Dl. Lăzăroiu are din plin aceste două caracteristici şi astfel se înscrie foarte bine pe lista oamenilor care îi sunt obedienţi lui Traian Băsescu", a mai afirmat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a fostului său consilier Sebastian Lăzăroiu în funcţia de ministru al Muncii, ceremonia de depunere a jurământului urmând să aibă loc la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici