Ponta: Următorul Congres PSD după parlamentare, cu excepţia unei situaţii cu totul speciale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că următorul Congres al PSD va avea loc după alegerile parlamentare din 2012, cu excepţia unei situaţii imprevizibile, care acum este improbabilă.

217 afișări
Imaginea articolului Ponta: Următorul Congres PSD după parlamentare, cu excepţia unei situaţii cu totul speciale

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că PSD nu va organiza Congres în care să fie puse în joc funcţiile de conducere decât după alegerile parlamentare din 2012, cel mai târziu în primele luni ale lui 2013.

Preşedintele PSD a precizat că până la acea dată, estimată în ipoteza că alegerile parlamentare vor avea loc la termen, social-democraţii nu vor organiza Congres decât "într-o situaţie specială şi imprevizibilă, imposibil de prevăzut acum".

"În toamnă vom avea un Consiliu Naţional, iar până după parlamentare nu va fi niciun Congres. Dacă, până la alegerile de anul viitor, va fi nevoie de unele măsuri împotriva unor membri din organizaţii, nu este necesar un Congres, Comitetul Executiv, aşa cum s-a mai întâmplat, putând rezolva astfel de probleme", a mai spus Ponta, referindu-se la informaţii care circulă în media despre un Congres al PSD în această toamnă.

Actuala conducere centrală a PSD a fost aleasă la Congresul extraordinar din februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici