Preda: De patru zile Ponta a plecat în SUA şi nimeni nu ştie nimic. E oare la Disneyland?

Europarlamentarul PDL Cristian Preda se întreabă, pe blogul personal, dacă Victor Ponta, copreşedintele USL, aflat în vizită în Statele Unite, nu cumva se află la Disneyland, el remarcând lipsa de informaţii privind programul, agenda sau interlocutorii acestuia.

1598 afișări
Imaginea articolului Preda: De patru zile Ponta a plecat în SUA şi nimeni nu ştie nimic. E oare la Disneyland?

Preda: De patru zile Ponta a plecat în SUA şi nimeni nu ştie nimic. E oare la Disneyland? (Imagine. Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"De patru zile, Ponta a plecat în SUA şi nimeni nu ştie nimic. Nicio informaţie - despre program, agendă sau interlocutori - nu a fost transmisă public. Până şi blogul lui Ponta e mut. De obicei, asemenea situaţii sunt semnul unui eşec", susţine democrat-liberalul pe blogul său, într-o postare cu titlul "E oare la Disneyland?".

El menţionează că liderul PSD a vorbit vreo patru luni despre vizita sa în America.

De asemenea, Cristian Preda aminteşte că "gurile rele au susţinut că debarcarea lui Mircea Geoană s-a datorat faptului că fostul preşedinte al Senatului a ajuns pe Noul Continent înaintea şefului pesedist".

"Mult discutată a fost şi tovărăşia lui Crin Antonescu în proiectata călătorie. Au curs râuri de cerneală pentru a evoca detaliile unei vizite anunţate ca istorice", a mai scris Preda.

Arătând că atunci când liderul unui partid de opoziţie merge în marile capitale, nu e turist, Cristian Preda îşi încheie comentariul cu aceeaşi întrebare retorică "Să fie oare fruntaşul PSD la Disneyland?".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că va pleca în cursul acelei zile în SUA, însoţit de social-democratul Titus Corlăţean şi de liberalul Cornel Dobriţoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe şi de Apărare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici