Preda: E trist şi dureros pentru mine ca şeful statului să facă o asemenea afirmaţie, dar nu e grav

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarat joi că e "trist şi dureros" că preşedintele Traian Băsescu a spus despre el că este politicianul din PDL care l-a dezamăgit cel mai mult, însă "nu e grav".

396 afișări
Imaginea articolului Preda: E trist şi dureros pentru mine ca şeful statului să facă o asemenea afirmaţie, dar nu e grav

Preda: E trist şi dureros pentru mine ca şeful statului să facă o asemenea afirmaţie, dar nu e grav (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"E trist şi dureros pentru mine ca şeful statului să facă o asemenea afirmaţie, dar nu e grav. Grav ar fi dacă mi-aş dezamăgi soţia, părinţii, socrii, prietenii şi pe cei care m-au votat în Colegiu. În viaţă trebuie să faci ce trebuie, să spui ce simţi, să spui şi ce spun oamenii pe stradă. Probabil că asta l-a dezamăgit pe Traian Băsescu, însă nu ştiu sigur, trebuie să-l întrebaţi pe el", a afirmat Cezar Preda, în timp ce se îndrepta spre Turcia unde îşi va petrece concediul.

Întrebat cum crede că va evolua relaţia cu Traian Băsescu, Preda a spus că nu îşi doreşte să aibă cu şeful statului decât o relaţie instituţională.

"Eu am ales să spun ce cred indiferent de ce se întâmplă, indiferent pe cine superi şi dezamăgeşti din clasa politică. Clasa politică e foarte mică. E important dacă-ţi dezamăgeşti alegătorii. Cu preşedintele eu nu vreau nicio relaţie, vreau o relaţie instituţională, şi..atât pot eu", a mai spus Preda.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la 10Tv, că Cezar Preda este politicianul din PDL care l-a dezamăgit cel mai mult, şeful statului refuzând să-şi motiveze aprecierea sau să nominalizeze şi politicieni de la alte mandate.

"Nu mă cereţi să dau explicaţii. Cezar Preda şi gata", a adăugat şeful statului.

El a evitat să indice alt politician, din alt partid.

"Nu prea m-am uitat la celelalte partide, sincer să fiu", a spus preşedintele Băsescu.

Şeful statului a mai făcut, în ultima perioadă, declaraţii similare despre Cezar Preda, după ce acesta a criticat, începând de anul trecut, măsurile de austeritate şi alte decizii luate de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici