Predoiu: Decizia privind prezidenţialele arată "disperarea" lui Antonescu, vrea scurtarea campaniei

Liderul PDL Cătălin Predoiu a declarat luni că decizia USL privind organizarea prezidenţialelor cu 45 de zile înainte de expirarea mandatului actualului preşedinte arată "disperarea" lui Crin Antonescu, care ar dori scurtarea campaniei pentru a-şi păstra avantajul pe care crede că îl are în sondaje.

571 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Decizia privind prezidenţialele arată "disperarea" lui Antonescu, vrea scurtarea campaniei

Predoiu: Decizia privind prezidenţialele arată "disperarea" lui Antonescu, vrea scurtarea campaniei

"Această decizie arată disperarea lui Crin Antonescu, care probabil că doreşte să scurteze campania electorală, pentru că îşi prevede un declin accentuat şi speră că se va salva. (...) Dar de ce îţi e frică nu scapi", a spus Predoiu.

El a adăugat că, prin scurtarea campaniei electorale, Crin Antonescu speră să-şi păstreze avantajul pe care acesta crede că îl are în sondaje.

Predoiu a mai spus că îl vede pe Crin Antonescu "în orice poziţie, dar nu în cea de preşedinte".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa USL, într-o conferinţă de presă comună cu Victor Ponta, că USL a decis organizarea prezidenţialelor cu 45 de zile înainte de expirarea mandatului actualului preşedinte.

El a explicat că decizia a fost luată pentru ca tranziţia de mandat la instituţia prezidenţială să se poată face imediat după expirarea mandatului în curs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici