Predoiu: Domnule Ponta, ceasul dumneavoastră a început să ticăie, în 26 iulie, la două fără zece

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus, sâmbătă, la Convenţia de fuziune între PDL şi PNL, că "în 26 iulie, ora două fără zece, a inceput să bată ceasul victoriei PNL", susţinând că ceasul lui Victor Ponta a început "să ticăie".

662 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Domnule Ponta, ceasul dumneavoastră a început să ticăie, în 26 iulie, la două fără zece

Predoiu: Domnule Ponta ceasul dumneavoastră a început să ticăie, în 26 iulie, la două fără zece (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

"Suntem în 27 iulie, adică în 26 iulie, ora două fără zece, domnule Ponta ceasul dumneavoastră a început să ticăie, în 26 iulie, la două fără zece, ceasul victoriei nostre a început să bată", a spus Predoiu.

El a vorbit delegaţilor celor două partide, PNL şi PDL, despre măsurile care trebuie luate pentru economia socială de piaţă, dar şi pentru solidaritatea socială, despre elaborarea legilor pentru IMM-uri, "legi drepte", despre asigurarea independenţa justiţiei şi despre nevoia de încredere în magistraţi.

"Unirea noastră în sala Unirii din Palatul Parlamentului înseamnă ruperea definitivă de trecutul comunist şi post-comunist", a mai arătat Predoiu.

El a menţionat că primul pas este fuziunea PDL cu PNL, iar al doilea pas este "cucerirea Coroceniului".

"Al doilea pas este cucerirea Cotroceniului în această toamnă, nu peste cinci ani. De azi începând, fiecare pas pe care îl voi face către Cotroceni va fi pentru victoria noastră comună", a mai declarat Predoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici