Predoiu: Mi-am asumat proiectul prezidenţial, vom face Crăciunul la Cotroceni

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu le-a spus, sâmbătă, delegaţilor la Convenţia naţională a PDL care a aprobat fuziunea cu PNL, că şi-a asumat proiectul prezidenţial şi va lupta pentru victorie, arătând că vor face "Crăciunul împreună la Cotroceni".

474 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Mi-am asumat proiectul prezidenţial, vom face Crăciunul la Cotroceni

Predoiu: Mi-am asumat proiectul prezidenţial, vom face Crăciunul la Cotroceni (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Mi-am asumat acest proiect prezidenţial, vă asigur că voi continua să lupt până la capăt pentru victoria noastră. Nu voi face niciun pas înapoi, voi lupta să fiţi mândri de mine. Vom alege cea mai bună soluţie pentru partid, fie eu, fie domnul Iohannis. Vreau să vă promit că, indiferent cum, în ce formă, cât de greu îmi va fi sau nu, mă veţi avea alătur şi împreună vom face Crăciunul la Cotroceni", a afirmat Predoiu, candidatul PDL la prezidenţiale.

El a spus că România nu va aparţine PSD şi lui Victor Ponta. "Peste crezul nostru nu o să vină o mână de pesedişti tineri care cred că a copia e totuna cu a munci", a mai spus Predoiu.

Predoiu a mai afirmat că PDL a fost condus cu "doctrina Vasile Blaga", care a pus unitatea partidului înaintea oricăror ambiţii personale şi care va duce partidul la Palatul Cotroceni.

Candidatul comun al partidului rezultat din fuziunea dintre PNL şi PDL va fi desemnat dintre Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu, pe baza unor cercetări sociologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici