Predoiu: Este ceva suspect în entuziasmul juvenil şi infantil al liderilor după acordul cu China

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus, joi, la Constanţa, că a văzut ceva suspect în "entuziasmul juvenil" al guvernanţilor după semnarea acordului cu China şi se întreabă de ce lipsea steagul UE la reuniunea româno-chineză de miercuri, de la Parlament.

547 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Este ceva suspect în entuziasmul juvenil şi infantil al liderilor după acordul cu China

Catalin Predoiu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Ce văd în ultimele zile mă pune pe gânduri. Mă pune pe gânduri pentru că nu văd nimic rău în a semna un acord comercial cu China, dar văd ceva suspect în entuziasmul juvenil şi infantil al şefilor noştri de Guvern şi de Senat care îşi freacă mâinile că au semnat şi ei trei hârtii acolo şi se ploconesc şi jignesc într-un fel voinţa noastră, pentru că atunci când s-a intrat în Uniunea Europeană şi în NATO 80-90 la sută din români au vrut acest lucru, s-au făcut sondaje şi în continuare suportul popular este în acest sens. Atunci vreau să întreb de ce în Parlamentul ţării, ieri, când au fost alocuţiunile primilor miniştri român şi chinez lipsea steagul Uniunii Europene? Este asta o întâmplare?", a declarat Predoiu, joi seară, la Constanţa.

El crede că România trebuie să rămână constantă în interesele geostrategice care ne garantează securitatea şi ne vor garanta şi bunăstarea.

"Noi trebuie să rămânem constanţi în interesele noastre care sunt legate de alianţele geostrategice cu clubul euroatlantic. Această alianţă geo-strategică ne-a garantat şi ne garantează securitatea şi ne va garanta şi prosperitatea pentru că, să ştiţi, în Vest sunt mai mulţi bani ca în Est numai să ştim să-i aducem. Problema este că acei bani nu vin acolo unde există mafie, dispreţ faţă de lege, acolo unde se jigneşte justiţia, acolo unde se calcă în picioare statul de drept", a precizat liderul PDL.

Cătălin Predoiu şi-a prezentat, joi seară, la Casa de Cultură din Constanţa, proiectul în cadrul campaniei de desemnare a candidatului PDL la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici