Predoiu la miting: OUG privind migraţia primarilor face parte din mecanismul de fraudare a alegerilor

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat joi, la mitingul ACL din Piaţa Victoriei, că ordonanţa care permite migraţia politică a primarilor este parte a mecanismului PSD de fraudare a alegerilor prezidenţiale şi o tendinţă spre autoritarism şi dictatură.

80 afișări
Imaginea articolului Predoiu la miting: OUG privind migraţia primarilor face parte din mecanismul de fraudare a alegerilor

Predoiu la miting: OUG privind migraţia primarilor face parte din mecanismul de fraudare a alegerilor (Imagine: Cătălin Prisecariu/Mediafax Foto)

”Această ordonanţă este parte dintr-un mecanism care pregăteşte fraudarea alegerilor, acapararea nu numai a întregului stat român de către PSD, ci şi a întregii societăţi. Este o ordonanţă care merge până la rădăcina democraţiei, este o ordonanţă care perverteşte relaţia dintre alegător şi primar. Este o ordonanţă care încalcă toate principiile de construcţie democratică, este o ordonanţă care va dezorganiza administraţia românească”, a spus Predoiu.

El a susţinut că efectele ordonanţei de urgenţă îi vizează pe toţi cetăţenii.

”Emiterea acestei ordonanţe în apropierea alegerilor prezidenţiale agravează lucrurile. Demonstrează faptul că nu mai e nimic sigur în România, atât timp cât la guvernare se află oameni ca domnul Ponta, ca domnul Dragnea. Sunt oameni care nu au niciun fel de limită”, a mai declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Predoiu a menţionat că PSD pregăteşte o îndreptare a societăţii către autoritarism şi dictatură.

”Cred că este un moment crucial, un moment în care trebuie să unim atât forţele politice, cât şi forţele societăţii civile, atât noi, cetăţenii de bună credinţă din România, cât şi prietenii noştri din exterior. Este mult mai important decât un simplu act de guvenare, este un act de destin al democraţiei româneşti”, a spus liderul PDL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici