Predoiu şi Săftoiu propun demisia în bloc a parlamentarilor PNL, pentru a forţa alegerile anticipate. Alina Gorghiu susţine propunerea

Deputaţii PNL Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu au propus, marţi seară, ca parlamentarii PNL să demisioneze în bloc, iar fostul preşedinte al partidului Alina Gorghiu a susţinut propunerea, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

14461 afișări
Imaginea articolului Predoiu şi Săftoiu propun demisia în bloc a parlamentarilor PNL, pentru a forţa alegerile anticipate. Alina Gorghiu susţine propunerea

Predoiu şi Săftoiu propun demisia în bloc a parlamentarilor PNL, pentru a forţa alegerile anticipate. Alina Gorghiu susţine propunerea

PNL va discutat în perioada următoare posibilitatea ca parlamentarii liberali să demisioneze în bloc pentru a forţa alegerile anticipate, după ce deputaţii PNL Cătălin Predoiu şi Adriana Săftoiu au făcut această propunere, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX.
Adriana Săftoiu a declarat, ulterior, pe Facebook, că partidele care nu sunt de acord cu “gestul incalificabil al PSD” trebuie să demisioneze.

“…cred că doar alte alegeri mai pot restabili situatia! Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD, care domină Parlamentul, trebuie să demisioneze ducând la alegeri anticipate! PNL are maine de decis parcursul!”, a scris Adriana Săftoiu.

Săftoiu a fost susţinută şi de Alina Gorghiu.

“Împărtăşesc punctul de vedere al Adrianei. Trebuie sa decidem rapid ce direcţie va urma PNL”, a scris Gorghiu, pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici